Auto show pe Faleza Dunării

Data publicării:
auto show

Atracţia salonului auto a fost maşinuţa de la Renault, Twizy un vehicul ieşit din tipare, economic şi ecologic în aceeaşi măsură. Cei prezenţi la eveniment au ţinut neapărat să facă o plimbare pe Faleza Dunării cu... vedeta salonului.

Mircea Scripnic: "Plimbarea a fost superbă. Mi-a plăcut foarte mult. O maşinuţă foarte ingenioasă. Pare de viitor". 

"Încăpătoare, dacă am încăput eu în ea... E încăpătoare, numai că nu avem prize în Galaţi. Unde o conectăm?" a declarat un participant.

Cei care doresc să achiziţioneze o astfel de maşină trebuie să scoată din buzunar sume cuprinse între 7.000 şi 7.700 de euro.

"Se comercializează două variante. O variantă care prinde 45 km la oră şi nu avem nevoie permis. Şi o variantă cea de 80 km la oră şi avem nevoie de permis B1 pentru 16 ani" a spus un dealer auto.

Gălăţenii au fost încântaţi de modelele expuse, însă, cei mai mulţi au recunoscut faptul că preţurile sunt puţin cam piperate pentru buzunarul lor.

"În primul rând maşinile electrice. Noul Twizy şi cel de Mitsubishi care la fel are sistem hibrid şi cele de la Mercedez noile modele. Preţurile sunt cam mari pentru piaţa românească" a declarat un gălăţean.

"Mi-au plăcut maşinile germane. Toate, în fond, sunt superbe.  Sunt foarte luxoase pentru nivelul nostru al românilor" a spus alt localnic.

Gabriel Totu, organizator: "Anul acesta am venit în premieră cu noul Ford Mondeo, cu Renault Twizy sută la sută elecric, cu Citroenul şi cu Jaguar F-Type şi cu noul BMW x 4".

La evenimentul de pe Faleza Superioară a Dunării au fost prezenţi toţi dealerii de maşini importanţi din Galaţi şi Brăila.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Florin Gîlcanu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri