BASCHET. Chelsey Lee, jucătoare de top în România

Data publicării:
chelsey

O demonstrează statisticile Federaţiei Române de Baschet. Chelsey Lee este pe podium în ce priveşte punctele marcate, recuperările şi eficienţa. De altfel, mai multe jucătoare de la Phoenix au atras atenţia antrenorilor din Liga Naţională.

Jose Araujo - antrenorul ICIM Arad: "Îmi place, de exemplu, cum joacă Romina Filip sau Gabriela Cursaru. Sunt la un nivel foarte ridicat. Se vede munca antrenorilor şi a jucătoarelor. Sigur, au jucat mult mai bine în tur, dar şi-au îmbunătăţit mult jocul. Îmi place şi Chelsey Lee, este o jucătoare foarte, foarte interesantă."

Chelsey Lee - jucătoare Phoenix Galaţi: "Este o onoare pentru mine că alţi antrenori consideră că sunt o jucătoare bună, dar aici nu este vorba doar despre mine. Până la urmă, am colege care îmi pasează, deci mare parte din merite sunt ale întregii echipe. Eu vreau să revenim la forma noastră bună să construim ceva bun aici. Vei juca la Galaţi şi în sezonul următor? Mai întâi să terminăm acest sezon şi mai vedem ce facem apoi."

Chelsey Lee a fost transferată în vară la Galaţi. Cu doar câteva etape înainte de finalul sezonului regulat, Phoenix se află pe locul al şaptelea, poziţie care asigură echipei prezenţa în play-off.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri