Sari la conținut

BASCHET. Fetele de la Phoenix au învins campioana

În primul meci, sportivele antrenate de portughezul Eugenio Rodrigues au câştigat cu 60-44, iar în al doilea s-au impus la o diferenţă de numai opt puncte, scor 58-50.

De la Phoenix s-au remarcat Amanda Frost, Cassie Rochel şi Romina Filip, care a şi fost propulsată în această pauză drept căpitan de echipă.

Amanda Frost - jucătoare Phoenix Galaţi: "Am auzit că a fost cea mai bună echipă (CSM Târgovişte), aşa că noi am fost foarte motivate pentru că ne doream să avem un moral bun la început de sezon".

Romina Filip - jucătoare Phoenix Galaţi: "Nu pot să zic că ne aşteptam să batem campioana. Ele nu mai au aceeaşi echipă ca şi anul trecut, însă mă bucur că am reuşit să ne unim, să facem un meci frumos şi totodată să câştigăm".

Eugenio Rodrigues - antrenor Phoenuix Galaţi: "Rămânem cu picioarele pe pământ, luăm lucrurile pas cu pas. Sigur, echipa campioană nu mai e aceeaşi ca şi sezonul trecut, şi ei îşi reconstruiesc echipa, ca şi noi. Cred că am realizat lucruri bune deja".

Phoenix Galaţi a început pregătirile pentru noul sezon în urmă cu trei săptămâni. Debutul echipei în campionat va fi pe 3 octombrie, în deplasare, cu Universitatea Goldiş ICIM Arad.

reporter: Marius Ţuca
operator: Gelu Mormoloc

Pe aceeași temă