BASCHET. Înfrângere pentru fetele de la Phoenix

Data publicării:
phoenix fete baschet

Echipa oaspete s-a desprins, însă, abia în partea a doua a jocului. După primul sfert, gălăţencele erau conduse la patru puncte diferenţă, însă până la pauza mare Phoenix a revenit în joc şi a egalat la 32.

Echipa din Galaţi putea chxiar să intre în avantaj la pauză, dar Nicole Hamilton a ratat două aruncări libere chiar în finalul sfertului al doilea.

În partea a doua a jocului, apărarea celor de la Phoenix nu a mai funcţionat, astfel că echipa oaspete s-a desprins decisiv.

ACS Sepsi Sfântu Gheorghe a înscris 45 de puncte şi a primit doar 20. S-a terminat 77-52, iar Phoenix rămâne în prima jumătate a clasamentului, care asigură prezenţa în play-off.

Theodosios Paralikas - antrenorul Phoenix Galaţi: "Au jucat mult mai agresiv decât noi. Nu am avut suficiente schimbări ca să le mai putem odihni pe jucătoarele care au intrat în teren. Jucătoarele au obosit pe final şi, în plus, adversarele sunt foarte, foarte bune. Dacă le dai oportunităţi pun presiune, te atacă şi se întâmplă ce s-a întâmplat".

Phoenix Galaţi va juca următorul meci în campionat tot pe teren propriu, împotriva echipei Olimpia Braşov.

Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri