BASCHET. Phoenix face un turneu semifinal perfect

Data publicării:
baschet baieti1-2

Cele două echipe au demonstrat încă o dată că sunt principalele favorite la promovare şi au făcut spectacol.

Cu şapte secunde înainte de final, bucureştenii s-au desprins la două puncte, însă Radu Vârnă a reuşit să egaleze şi să ducă meciul în prelunguri cu doar o secundă înainte de final.

Astfel, după cele 40 de minute regulamentare, scorul era egal, 71-71.

Phoenix a profitat apoi de căderea gazdelor şi s-a impus în prelungiri: 86-79. Este a noua victorie consecutivă în turneul semifinal, gălăţenii fiind singurii neînvinşi în această fază a competiţiei.

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "Echipa a strâns foarte bine rândurile, au muncit cu toţii, îi felicit pe bîieţi pentru modul în care au tratat, am avut o comunicare bună şi începem, uşor, uşor să devenim o echipă puternică, care, sigur, deocamdată să arate că merită să promoveze în Liga Naţională".

Phoenix Galaţi mai are un singur meci de disputat în turneul semifinal, peste două săptămâni, pe teren propriu, cu CSM Miercurea Ciuc.

Indiferent de rezultatul acestei partide, Phoenix se va califica la turneul final de pe primul loc. Din cele patru echipe care vor participa la turneul final, două vor promova în Liga Naţională.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri