BASCHET. Phoenix Galaţi este în Liga Naţională

Data publicării:
baschet baieti mai15

După un început echilibrat de partidă, Phoenix a turat motoarele în partea a doua a meciului şi a câştigat la o diferenţă mare de puncte: 86 la 57.

Iosif Pârlog - jucător Phoenix Galaţi: "Probabil că am fost un pic mai bine pregătiţi fizic şi din cauza asta adversarii până la pauză s-au ţinut un pic mai bine şi după pauză noi, păstrând acelaşi ritm, probabil nu au mai făcut faţă şi de acolo s-a mărit şi diferenţa".

Cu acest succes, al doilea la turneul final, Phoenix a acumulat patru puncte în clasament şi are asigurat locul al doilea, care duce în Liga Naţională.

Bogdan Bălănică - jucător Phoenix Galaţi: "Am început acum opt luni o muncă foarte grea din punctul meu de vedere, o echipă nou formată, cu un antrenor deosebit şi am muncit foarte mult împreună".

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "Cred că am realizat ceva important pentru club, pentru oraş şi de-acum noi urmează să ne pregătim pentru sezonul care urmează. Dar mai sunt multe lucruril de pus la punct. Discutăm mai multe după meciul de mâine".

Phoenix mai are de jucat un singur meci în acest sezon, cu Dinamo Bucureşti, cealaltă echipă promovată în Liga Naţională.

Rezultatul acestei partide nu mai poate influenţa decât clasamentul final, ambele echipe urmând să evolueze din toamnă în prima ligă masculină de baschet.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri