BASCHET. Phoenix învinge tot în turneul semifinal

Data publicării:
baschet baieti

Oaspeţii au condus după primul sfert la un punct diferenţă, iar la jumătatea partidei scorul era 40 la 38 pentru Ştiinţa Bucureşti.

Phoenix a trecut în avantaj după sfertul al treilea şi s-a desprins decisiv pe final, în special graţie aruncărilor de trei puncte reuşite de Iosif Pârlog, care a şi fost cel mai bun marcator în această partidă.

Iosif Pârlog - jucător Phoenix Galaţi: "Trebuie să muncim. Nu putem doar intrând pe teren să câştigăm. Unele par mai uşoare, unele mai grele, dar până la urmă fiecare victorie are însemnătatea ei şi fiecare ne apropie de scopul nostru final, promovarea, zic eu".

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "E firesc să avem un meci greu. Am jucat împotriva Ştiinţei Bucureşti, o echipă candidată la promovare alături de Dinamo. În opinia mea, atât Ştiinţa cât şi Dinamo sunt două echipe care sunt clar pretendente la promovare, deci trebuie să avem mare grijă, nu e de ajuns că le-am învins".

Phoenix va juca în etapa viitoare cu CSM Miercurea Ciuc, o echipă care luptă să prindă turneul final alături de Phoenix, Dinamo şi Ştiinţa Bucureşti.

Până la finalul turneului semifinal Phoenix mai are doar două partide.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri