BASCHET. Phoenix va juca pentru locurile 5-8

Data publicării:
baschet fete

După ce a pierdut la Târgovişte primul meci la o diferenţă de doar 10 puncte, Phoenix a început foarte curajos meciul de duminică seară şi la pauza mare avea un avantaj de 6 puncte în faţa campioanelor din Târgovişte. După accidentarea lui Ivory James şi eliminarea Rominei Filip, care s-au adăugat altor două absenţe importante din echipă, Phoenix a cedat pe final şi a fost învinsă la o diferenţă de 15 puncte.

Romina Filip - jucătoare Phoenix Galaţi: "Mă bucur că am luptat şi chiar şi cu două junioare în teren am reuşit să ţinem în frâu o campioană."

Theodosios Paralikas - antrenorul Phoenix Galaţi: "Accidentări se mai întâmplă, fac parte din joc. Noi trebuie să ridicăm fruntea, şi să încercăm să ne pregătim pentru turneul de 5-8."

Florin Nini - manager Phoenix Galaţi: "Din păcate accidentările nu ne lasă în pace. La cel de-al doilea meci din play-off, în compania campioanei, pe lângă faptul că Gabriela Cursaru şi Alaiba Beatrice nu au putut să joace, am pierdut-o şi pe Ivory James, care şi-a încheiat sezonul."

Pentru stabilirea locurilor 5-8, Phoenix va juca la sfârşitul acestei luni un turneu la Bucureşti, la care vor mai participa echipele din Alexandria, Timişoara şi Braşov.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri