BASCHET. Phoenix, victorie clară chiar şi cu rezervele

Data publicării:
baschet baieti-1

Phoenix a condus de la început până la sfârşit şi a reuşit să treacă de bariera celor o sută de puncte la începutul sfertului al patrulea.

Pe final, Florin Nini a apelat şi la jucătorii tineri. La doar 17 ani, Andrei Sava a debutat pentru Phoenix Galaţi.

Andrei Sava - jucător Phoenix Galaţi: "Pentru primul meci, cred că a fost foarte bine. Îmi doresc cât mai multe meciuri aici şi să continui aici să joc".

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "E născut în 97, are doi metri şi vine să îmbunătăţească categoria de Under 20 a clubului".

Phoenix Galaţi a ajuns la opt victorii în nouă partide şi se află pe primul loc în clasamentul seriei A a Ligii I.

Andrei Petică - jucător Phoenix Galaţi: "Antrenament bun, ca oricare, meci uşor, dar important... ca oricare altul. Nu contează, indiferent de adversar, trebuie să jucăm la fel".

Florin Nini - antrenorul Phoenix Galaţi: "Am căutat într-adevăr să dau credit mai mult jucătorilor tineri, dar credit într-un anumit sistem şi într-o anumită idee de joc pentru ca, atunci când e nevoie, la un meci important de aportul lor, să fie în stare să-l ofere".

Pentru Phoenix urmează o deplasare dificilă în următoarea etapă. Gălăţenii vor juca împotriva celor de la Steaua, care nu au pierdut până acum niciun meci pe teren propriu.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri