BOX. Cristi Ciocan, ironizat de Tyson Fury

Data publicării:
box ciocan

Cristian „Hammer Ciocan" - boxer profesionist: "Mulţi consideră că e prea devreme să lupt cu Tyson Fury, că nu era momentul acum. Dar eu mă simt în formă, sunt încrezător. Sunt în cea mai bună condiţie fizică şi sunt pregătit să câştig acest meci".

De partea cealaltă, britanicul Tyson Fury a fost mai mult decât arogant la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Tyson Fury - boxer profesionist: "Nu cred că există vreo persoană în această încăpere, nici măcar el, care să creadă că Hammer mă poate bate. Publicul sigur nu crede aşa ceva şi, evident, nici eu nu cred. Are la fel de multe şanse să mă bată la puncte câte am eu să-l înving pe Usain Bolt la suta de metri".

Campion mondial la amatori în 2006, Cristian Ciocan a debutat la profesioniști doi ani mai târziu, cu o înfrângere într-o gală din Germania, unde s-a stabilit.

Ciocan nu a dezarmat și a continuat să boxeze. A câștigat mai întâi titlul Germaniei la profesioniști, iar în februarie 2013 centura WBO Europeană la categoria grea împotriva lui Danny Williamns.

Și-a apărat cu succes titlul de două ori la singurele meciuri disputate în România, la Galați, iar acum este numărul 3 mondial în versiunea WBO.

Gala de la Londra este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă începând cu ora 22:15.

Redactor: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri