Sari la conținut

Brăila are o jucătoare de tenis de valoare

Brăileanca a început perfect meciul şi a câştigat primul set cu 6-2, însă l-a pierdut pe al doilea cu 6-4. În setul decisiv, jucătoarea din Ungaria a reuşit un brek la scorul de 3-3, însă Georgia Crăciun a demonstrat că poate reveni în meci şi a câştigat şi ea pe serviciul adversarei.

Oboseala şi-a spus însă cuvântul şi jucătoarea din Brăila a pierdut din nou pe propriul serviciu. Scor final 6-2, 4-6, 5-7 şi Georgia Crăciun a ratat în acest fel şansa de a câştiga primul ei turneu la profesionişti.

Georgia Crăciun - jucătoare de tenis: "Sunt supărată pentru că am muncit până aici şi că am pierdut strâns. Acolo 6-5 dacă nu îmi pierdeam serviciul cine ştie, poate era meciul altfel, dar asta e, capul sus şi merg înainte".

Fanni Stolar - jucătoare de tenis: "Am început mai greu acest turneu. În primele partide nu am fost la nivel maxim, însă apoi am jucat tot mai bine şi m-am concentrat pe jocul meu şi am reuşit".

Florin Şipoş - directorul turneului: "A fost o finală fantastică. Bănuiesc că aţi apreciat cu toţii finala, nu mai contează că nu a câştigat o româncă. Până la urmă avem o fată care este în finală, româncă, e şi brăileancă, din zonă, şi e cel mai bun rezultat al carierei ei. Deci din punctul meu de vedere misiunea noastră a fost îndeplinită".

Brăileanca Georgia Crăciun şi gălăţeanca Gabriela Talabă, care a fost învinsă în semifinalele competiţei vor încerca săptămâna aceasta să îşi depăşească performanţa la cel de-al doilea turneu feminin al verii.

De asemenea, cele două jucătoare vor participa şi la al treilea turneu de la Galaţi, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Pe aceeași temă