BRĂILA. Primarii cer bani, CJ-ul oferă promisiuni

Data publicării:
sedinta cj br

O simplă întâlnire cu caracter informativ la Consiliul Județean a încins spiritele printre primarii comunelor din Brăila.

Astfel, edilul comunei Salcia Tudor s-a plâns că nu-i ajunge bugetul pentru proiecte de infrastructură, iar cel din comuna Victoria a atras atenția că nu a primit niciun sprijin pentru construirea unei săli de sport în localitate.

Florin Moroiu, primar comuna Salcia Tudor: "La Consiliul Județean sunt 55 de milioane de euro, de ce nu ne dați bani de acolo? Când ați sunat la noi să vă ajutăm noi am fost promți".

Ion Tică- primar comuna Victoria: "Am depus proiect pentru sală de sport, am depus, la mine se face ca pe timpul lui Ceaușescu, se dă băncile la o parte și se face sportul în clasă. E incorect".

Conducerea Consiliului Județean Brăila a dat asigurări că toate aceste probleme se vor rezolva şi le-a promis primarilor mai multă susținere financiară pe proiecte.

Viorel Mortu-președinte interimar CJ Brăila: "Am luat act de mâhnirea dumneavoastră, vă garantez că nu veți mai putea spune aceste lucruri ca realitate, ci ca amintire".

Șeful interimar al CJ Brăila a precizat că va întocmi un proiect european prin care să achiziţioneze pentru primării utilaje de deszăpezire. Această promisiune a liniştit, în cele din urmă, spiritele în cadrul ședinței.

Reporter: Ana-Maria Dobre
Operator: Luigi David

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri