Contracte pentru apă caldă şi căldură

Data publicării:
internat apa

Indiferent de modalitatea prin care municipalitatea va reuşi să reia furnizarea apei calde în casele oamenilor, asociaţiile de proprietari trebuie să semneze contracte cu noua societate de termoficare a Galaţiului, Calorgal.

Mihai Costache, purtător de cuvânt Calorgal: "Legea prevede explicit că este interzisă furnizarea unui bun sau a unui serviciu fără un contract. Aceste contracte trebuie semnate între asociaţii şi Calorgal. În absenţa acestor contracte încheiate nu poate fi furnizată apă caldă şi ulterior energie termică".

Angajaţii Calorgal au distribuit contractele în oraş, la aproape toate cele 660 de asociaţii de proprietari, încă branşate. Sunt însă şi 56 de asociaţii care nu au primit până în prezent niciun contract din partea Calorgal.

Mihai Costache, purtător de cuvânt Calorgal: "Asociaţiile care nu au primit contracte nu le-au primit doar pentru că preşedinţii lipsesc, nu au fost de găsit, sunt zvonuri că s-ar fi internat în spital".

Până marţi doar 113 asociaţii de propriari au semnat contract cu noul distribuitor de apă caldă şi căldură, care au în total 14.800 de apartamente.

Reporteri: G. Ciurea/ M. Brazdeş
Operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri