Sari la conținut

Digi24 Galaţi - Primul An

Pentru Digi24 Galați, primul an de emisie a însemnat mai mult decât mii de ore de muncă, sute de reportaje, interviuri şi transmisiuni de la cele mai importante evenimente.

Valorile în care am crezut încă de la bun început au fost echidistanța, corectitudinea și transmiterea informațiilor relevante în cel mai clar mod posibil. 

Timp de un an, echipa formată din cei mai buni jurnaliști, tehnicieni, realizatori şi producători, a muncit zi de zi pentru a realiza mii de ştiri şi reportaje, pentru a găsi subiecte relevante de dezbatere și pentru a prezenta telespectatorilor din sud-estul țării informațiile care contează.

Adrian Obreja - reporter Digi24 Galaţi: "Digi24 Galaţi v-a prezentat timp de un an cele mai importante evenimente din regiune. V-am oferit informaţia clar, corect, echilibrat".

Georgiana Ciurea, reporter Digi24 Galaţi: "De la noi aţi aflat poveştile oamenilor implicaţi cu adevărat în problemele comunităţii".

Ana-Maria Dobre - reporter Digi24 Galaţi: "Digi24 Galaţi v-a adus timp de un an ştiri relevante din zona de sud-est a ţării. Misiunea noastră a fost aceea de a vă informa corect în legătură cu lucrurile care vă influenţează viaţa".

Urmăm aceleaşi valori care ne-au ghidat încă de la începutul proiectului şi ne bazăm pe cea mai tânără şi dinamică echipă de jurnalişti şi pe cei mai buni specialişti în producţia de televiziune.

La Digi24 Galaţi aţi putut vedea timp de un an informaţii valoroase şi clare care au influenţat viaţa comunităţii.

Aici am propus subiecte de dezbatere din cele mai diverse domenii.

La „Vocile Galaţiului" aţi aflat în fiecare seară răspunsuri esenţiale la cele mai importante întrebări, iar cu "Turist acasă" aţi descoperit frumuseţile acestei regiunii.

"Divizia locală" a adus în prim plan pasiunea, performanţa şi determinarea, în vreme ce la "Recrutat în Galaţi" v-am prezentat oportunităţile pentru o carieră de succes.

Redacţia Digi24 Galaţi a adus în faţa dumneavoastră personalităţile regiunii, specialişti din diverse domenii şi oameni care au vorbit despre subiectele cu adevărat importante pentru comunitate.

Astăzi, după un an de emisie, personalităţi proeminente ale comunităţii noastre vorbesc despre proiectul Digi24 Galaţi.

Diamanta Bulai, inspector general adjunct IŞJ Galaţi: "Vreau să felicit o echipă de tineri profesionişti, dinamici, pasionaţi care au reuşit să demonstreze în comunitatea noastră, aici, de la Dunărea de Jos că informaţia chiar este la putere."

Viorel Mortu, preşedinte CJ Brăila: "În această parte de ţară, Digi24 asigură acces la informaţie utilă, importantă şi adevărată, ceea ce este fundamental".

Acestea sunt, de fapt, şi valorile pe care a fost construit întreg proiectul Digi24 Galaţi şi pe care ni le-am asumat în urmă cu un an.

Vom continua să credem în ele şi să vă aducem în fiecare zi cele mai bune ştiri din regiune.

www.digi24.ro

Pe aceeași temă