Drumul către mare, prin lanuri de porumb. Șoferii sunt nevoiți să ocolească trei kilometri, prin hârtoape și mult praf

Data publicării:
DRUM PARF

Pentru un kilometru de drum care ar fi trebuit să fie ca în palmă, şoferii au fost nevoiţi să ocolească trei kilometri, prin hârtoape, lanuri de porumb şi mult praf. Oamenii sunt nemulţumiţi că pierd timp, bani, dar mai ales că-şi strică maşinile.

"Foarte, foarte nasol. Prăfuială. Astea-s drumurile din România. Altceva nu ai ce să găseşti. În România rovignetă se plăteşte, dar nu se respectă nimic. Hoţi." se plânge un şofer.

Şi localnicii se plâng din cauza prafului.

"Nu putem să ţinem un geam deschis. Rufe pe bătător nu avem. Copiii mici." se plânge un localnic.

Reprezentanţii firmei de drumuri se scuză şi spun că au fost nevoiţi să oprească circulaţia pentru a nu crea ambuteiaje.

Micşa Sorin, director adjunct firmă de drumuri: "Nu s-a putut lucra pe un singur sens de mers pentru că riscam să facem blocaje, întrucât camioanele noastre care transportă asfaltul pentru a fi pus în operă s-ar fi întâlnit cu celelalte maşini."

Circulaţia în zonă a fost reluată, pe un sens de mers, la mai bine de o oră după ce echipa Digi24 a luat legătura cu reprezentanţii firmei care se ocupa de asfaltare. Lucrările de reparaţie la Drumul Judeţean 213 au început în urmă cu doi ani.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri