Drumuri judeţene fără indicatoare rutiere

Data publicării:
indicator rutier

Cele mai multe dintre indicatoare au fost furate de pe drumul judeţean 251C Valea Mărului - Mândreşti, de pe DJ 251 A în dreptul localităţii Matca şi de pe Drumul Judeţean 242E Bereşti -Roşcani - Oancea. Conducerea Consiliului Judeţului nu exclude ca, între timp, numărul indicatoarelor dispărute să fi crescut, însă spune că nu are posibilitatea să stopeze fenomenul.

Costel Fotea, county-manager CJ Galaţi: "Au fost tăiate, au fost furate de acolo de unde au fost montate. Noi va trebui să completăm din nou acele indicatoare. Poliţia în momentul în care vine şi vede că nu sunt indicatoarele ar dori să amendeze proprietarul de drum."

Cel mai probabil, indicatoarele au fost ţinta hoţilor de fier vechi. Autorităţile ar avea o soluţie pentru a împiedica dispariţia acestor marcaje, însă nu sunt bani.

Costel Fotea, county-manager CJ Galaţi: "De dorit ar fi ca pe toate drumurile judeţene să montăm camere de supraveghere atât pentru ca aceste indicatoare să nu se mai fure cât şi pentru supravegherea traficului rutier".

O altă varianta ar fi ca aceste indicatoare să nu mai fie fabricate din tablă şi fier şi, astfel, să nu mai fie atât de vânate de căutătorii de fier verchi.

Reporter: Cornelia Mazilu
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri