Duminică se deschide stagiunea la Teatrul Gulliver

Data publicării:
teatru papus

Stagiunea 2014-2015 a Teatrului de păpuşi ''Guliver'' se deschide duminică, de la ora 10:30, cu spectacolul ''Vasilache, Mărioara şi Invitaţii'', în regia lui Daniel Stanciu.

Scenografia este asigurată de Daniela Drăgulescu, iar animaţia de Nicu Stănescu.

Eduard Şişu - coordonator secţie păpuşi Teatrul ''Gulliver'' Galaţi: "Este un spectacol gândit sub două forme şi anume este o parte clasică a acestui spectacol ''Vasilache şi Mărioara'', varianta de târg, varianta clasică, iniţială, de la care provine toată piesa şi o variantă nouă, adaptată a zilelor noastre, o variantă de scenă în care venim cu elemente noi, cu elemente tehnice ale zilelor noastre: proiecţie şi tot ce ţine de zilele noastre, de aceea el se numeşte, pentru varianta de scenă ''Vasilache, Mărioara şi Invitaţii''.

Spectacolele realizate de artiştii Teatrului Guliver se vor desfăşura în fiecare duminică începând cu ora 10:30, pe scena Teatrului Dramatic ''Fani Tardini''.

Cei mici vor mai putea vedea în această nouă stagiune spectacole ca: Păcală, Cei trei purceluşi, Fergie şi floarea fermecată, O noapte furtunoasă, Motanul încălţat, Lebedele, dar şi Castelul fermecat.

Preţul biletului de intrare este 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Duminica viitoare se va juca piesa Motanul Încălţat, iar peste două săptămâni, cei mici vor putea urmări spectacolul Păcală.

Reporter: Iuliana Chitic

Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri