Sari la conținut

FOTBAL. 14 echipe în seria Oţelului în Liga a II-a

Florin Marin, fostul antrenor al Oţelului, în prezent director tehnic la Rapid Bucureşti, consideră că actualul sistem competiţional este cel mai bun.

Florin Marin - director tehnic Rapid Bucureşti: "Din acest punct de vedere este mult mai bine pentru că se evită foarte mult acele deplasări lungi. Şi, sigur, în situaţia când va fi o singură serie este mult mai greu de a promova".

Chiar dacă lotul este format în mare parte din rezervele din sezonul trecut şi din juniori, Oţelul îşi propune totuşi să ocupe una din primele două poziţii în seria întâi.

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Când vrei să promovezi nu ai cum să joci numai cu copii. Îmi trebuie jucători cu personalitate, ăştia tineri să crească pe lângă ei. Eu am zis că dacă îmi aduc şase, şapte jucători cu siguranţă o să fim acolo în faţă".

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Minimum şase şapte jucători cu experienţă va trebui să aducem. Acum, dacă or fi cinci şi buni am fi foarte mulţumiţi. Dar nu este uşor, pentru că, din păcate, ne confruntăm şi cu problema terenului de joc".

Deşi a anunţat la Federaţia Română de Fotbal că va juca meciurile de pe teren propriu la Slobozia, Oţelul mai face în aceste zile o ultimă încercare de a juca la Galaţi, chiar pe stadionul care aparţine combinatului siderurgic ArcelorMittal.

reporter: Marius Ţuca

operator: Gelu Mormoloc