FOTBAL. 50 de ani de Oţelul, alături de legende

Data publicării:
CARTE OTELUL

Între cei care au confirmat deja prezenţa se numără antrenorii Vasile Simionaş, Petre Grigoraş şi Dorinel Munteanu, precum şi mulţi dintre jucătorii care au făcut istorie la Oţelul: Viorel Tănase, Gabi Paraschiv, Ion Viorel sau Sergiu Costin.

Marian Săvăstru, redactor Dunărea Bătrână: "Am publicat articolele în care am povestit, am prezentat carierele celor mai importanţi 50 de oameni din istoria clubului, aleşi de noi după criteriul performanţei. Cu siguranţă că se putea face o listă mult mai mare. De exemplu, noi aveam o listă iniţială de peste 70 de persoane demne să intre în categoria legendelor."

Vlad Drăgan, fondator Dunărea Bătrână: "În sine, cartea s-a vrut să fie o biografie sportivă, dar cuprinde toate momentele frumoase sau mai puţin frumoase din istoria de 50 de ani a Oţelului. Ăsta e cadoul nostru, al suporterilor, pentru echipa noastră dragă."

Ovidiu Burcă, manager sportiv FC Oţelul: "Peste zece ani mi-aş dori ca din generaţia actuală să putem să facem peste zece ani 60 de ani de Oţelul Galaţi, cu zece jucători actuali în această carte a legendelor. Ar fi fantastic."

Sărbătoarea celor 50 de legende va avea loc vineri, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18:00. Suporterii prezenţi vor putea participa la şedinţe foto şi sesiuni de autografe cu sportivii prezenţi la eveniment.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri