Sari la conținut

FOTBAL. 50 de ani de Oţelul, alături de legende

Între cei care au confirmat deja prezenţa se numără antrenorii Vasile Simionaş, Petre Grigoraş şi Dorinel Munteanu, precum şi mulţi dintre jucătorii care au făcut istorie la Oţelul: Viorel Tănase, Gabi Paraschiv, Ion Viorel sau Sergiu Costin.

Marian Săvăstru, redactor Dunărea Bătrână: "Am publicat articolele în care am povestit, am prezentat carierele celor mai importanţi 50 de oameni din istoria clubului, aleşi de noi după criteriul performanţei. Cu siguranţă că se putea face o listă mult mai mare. De exemplu, noi aveam o listă iniţială de peste 70 de persoane demne să intre în categoria legendelor."

Vlad Drăgan, fondator Dunărea Bătrână: "În sine, cartea s-a vrut să fie o biografie sportivă, dar cuprinde toate momentele frumoase sau mai puţin frumoase din istoria de 50 de ani a Oţelului. Ăsta e cadoul nostru, al suporterilor, pentru echipa noastră dragă."

Ovidiu Burcă, manager sportiv FC Oţelul: "Peste zece ani mi-aş dori ca din generaţia actuală să putem să facem peste zece ani 60 de ani de Oţelul Galaţi, cu zece jucători actuali în această carte a legendelor. Ar fi fantastic."

Sărbătoarea celor 50 de legende va avea loc vineri, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18:00. Suporterii prezenţi vor putea participa la şedinţe foto şi sesiuni de autografe cu sportivii prezenţi la eveniment.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare