Sari la conținut

FOTBAL. Abonamente mai ieftine la Oţelul

Un abonament la Tribuna Zero costă 180 de lei, în timp ce un loc la Tribuna Întâi, sector B, costă 120 de lei. Preţuri mai mici la Tribuna Întâi sunt la sector C, 80 de lei, şi la sector D, 55 de lei.

La Tribuna a doua, cel mai scump abonament este la sector C, 100 de lei. La sector B, un abonament costă 80 de lei, iar la sector A 55 de lei. Cel mai ieftin abonament este la Peluza Unu, sector C, 40 de lei. 

Preţurile abonamentelor la meciurile Oţelului

> Tribuna Zero - 180 lei;
> Tribuna I, Sector B - 120 lei
> Tribuna I, Sector C - 80 lei
> Tribuna I, Sector D - 55 lei;

Sursa: FC Oţelul
....................................

Preţurile abonamentelor la meciurile Oţelului

> Tribuna a II-a, Sector A - 55 lei
> Tribuna a II-a, Sector B - 80 lei
> Tribuna a II-a, Sector C - 100 lei
> Peluza I Sector C - 40 lei;

Sursa: FC Oţelul

Suporterii Oţelului vor putea gratuit vedea toate meciurile favoriţilor chiar dacă aceştia vor juca în deplasare.

DigiSport va transmite, din retur, toate partidele din Liga I în reţeaua RCS RDS. Revenirea Ligii I la DigiSport este o veste bună chiar şi pentru fotbaliştii de la Oţelul.

Constantin Mişelăricu - jucător FC Oţelul: "E un lucru îmbucurător pentru noi ca jucători, deoarece, fiind meciurile pe Digi, e la îndemâna oricui să ne urmărească în primul rând. Şi, în al doilea rând, privind partea financiară, rezolvă unele probleme ale cluburilor".

Cristian Cristea - jucător FC Oţelul: "Chiar ne face plăcere că s-a rezolvat problema asta pentru că era o problemă destul de mare. Acum, noi suntem bucuroşi că financiar s-au rezolvat câteva probleme, sperăm să ajungă şi la club cât mai repede banii să poată să plătească jucătorii pentru că s-au făcut cîteva luni... Ne bucurăm, dar importante sunt rezultatele şi meciurile pe care o să le facem noi".

Oţelul va începe returul pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu