Sari la conținut

FOTBAL. Adversarii laudă Oţelul pentru atitudine

Oamenii de fotbal consideră că Oţelul ar fi avut şanse mari să se salveze dacă punctele din ultimele patru etape ar fi fost câştigate mai devreme.

Victor Astafei - jucător Petrolul Ploieşti: "Cred că a fost prea târziu pentru Galaţi să mai schimbe ceva. Cred că dacă începea acum returul aveau şanse mult mai mari să scape".

Mircea Rednic - fost antrenor Petrolul Ploieşti: "Trebuie felicitaţi şi e de admirat felul cum s-au comportat ei. Chiar dacă ar fi câştigat, şansele erau mici, dar e de apreciat şi antrenorul, şi jucătorii pentru felul cum s-au dăruit şi au crezut în victorie, şi-au dorit ca să câşltige acest meci. Bravo lor".

Fost jucător la Oţelul, Victor Astafei spune că adevărata miză pentru Oţelul este ca echipa să continue, chiar şi în Liga a II-a.

Victor Astafei - jucător Petrolul Ploieşti: "Să sperăm că nu... să nu se închidă nimic pe aici. Să rămână echipa asta pentru că e păcat. Sunt echipe care nu reprezintă nimic pentru România ca istorie şi echipe ca Oţelul să dispară".

Oţelul mai are doar patru partide de disputat în Liga I. Următorul meci este programat luni, în deplasare, cu Astra Giurgiu.

Partida este programată la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Bogdan Cazacu