Sari la conținut

FOTBAL. Au apărut boscheţii pe stadionul Oţelul

Boscheţi mai mari de un metru au apărut deja în tribuna a doua şi la cele două peluze.

Marius Stan - primarul municipiului Galaţi: "Pe partea cealaltă a stadionului deja au apărut buruienile. Da, se face umbră, se poate sta la umbra lor. De asta spun, e dezolant aspectul. Eu sper ca la o discuţie cu cei din Combinat să putem prelua cumva acest stadion pentru că este păcat. E un stadion emblematic pentru fotbalul de performanţă din Galaţi."

Ilie Hagioglu - fost director adjunct FC Oţelul: "Am văzut cu stupoare şi cu durere în suflet că au apărut nişte boscheţi pe undeva. La noi în România tot ce se conservă se strică. Eu sper să nu se întâmple şi cu baza sportivă Oţelul la fel."

Viorel Tănase - fost jucător şi antrenor FC Oţelul: "Da, v-am spus, e dureros, mă doare ce se întâmplă la Oţelul Galaţi cu echipa mea de suflet. Vă daţi seama că reprezint această echipă toată viaţa."

Echipa Oţelul Galaţi a fost evacuată de pe acest stadion în urmă cu două luni pentru o datorie de aproximativ 500.000 de euro. Conducerea Oţelului încă mai speră să joace pe acest stadion meciurile din Liga a II-a.

reporter: Marius Ţuca
operator: Marian Munteanu