FOTBAL. Ce jucători vin la Oţelul Galaţi

Data publicării:
otelul iarna antrenament

Bănel Nicoliţă a promis că va da un răspuns la sfârşitul săptămânii viitoare întrucât mai aşteaptă o eventuală ofertă din Franţa.

Bănel Nicoliţă ar putea veni împreună cu fratele său, Stelică Nicoliţă, care joacă la CF Brăila şi care a făcut zile fripte apărării Oţelului în meciul din Cupa României disputat în septembrie, anul trecut.

Ionuţ Neagu, fost jucător al Oţelului, dar şi Cornel Râpă ar putea reveni la Galaţi doar dacă Steaua îşi păstrează titularii.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Situaţia lui Neagu şi a lui Râpă... transferurile lor sau împrumuturile lor depind de plecare lui Szukala şi a lui Bourceanu, posibilele plecări. În condiţiile în care aceşti jucători rămân la Steaua e posibil, am vorbit cu domnul Argăseală să ne înţelegem cu jucătorii să vină. Dacă aceşti jucători pleacă, Szukala, Bourceanu sau Sânmărtean, jucătorii rămân acolo".

Cel mai aproape de a semna cu Oţelul este un alt jucător gălăţean, Laurenţiu Iorga.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Sper să ne dea un răspuns pozitiv, am vorbit cu el aseară, avem acordul Pandurilor pentru un împrumut până în vară, rămâne ca jucătorul să decidă şi să accepte condiţiile pe care i le-am oferit".

Oţelul s-a reunit la începutul acestei săptămâni, însă, deocamdată, la antrenamente nu a participat niciun jucător nou.

Echipa va pleca în două cantonamente în această perioadă, mai întâi la Poiana Braşov, iar apoi în Antalya.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri