FOTBAL. „Deocamdată, la Galaţi, sunt nişte mercenari"

Data publicării:
jucatori otel

Viorel Ion - fost jucător FC Oţelul: "Prin ceea ce declar acum cred că bag şi mai mult cuţitul în rană. Deocamdată, la Galaţi, acum sunt nişte mercenari. Nu se regăseşte echipa Oţelul nici pe departe şi nici conducere şi nici nimic din ceea ce a fost Oţelul Galaţi".

Viorel Ion crede că, în acest moment, adevăratul Oţelul înseamnă fosta echipă din anii 90 şi de la începutul anilor 2000. Spiritul echipei gălăţene este echivalent cu gloriile de altădată ale echipei Oţelul.

De altfel, o echipă de old-boys a Oţelului va juca astăzi la Buzău în cadrul unui eveniment caritabil la care vor mai participa legende ale Gloriei Buzău şi naţionala artiştilor din România.

Viorel Ion - fost jucător FC Oţelul: "Oţelul Galaţi este acel Oţelul care va veni vineri la Buzău la acel eveniment. Şi aici când spun... spun Tofan, Tănase, Bordeianu, Haraga, Ion Gigi... ăsta e Oţelul adevărat. Restul, la ora actuală, nu-i Oţelul Galaţi".

FC Oţelul Galaţi a retrogradat în sezonul trecut după 24 de ani consecutivi petrecuţi în prima ligă. În acest moment, clubul este la un pas de desfiinţare din cauza datoriilor.

Deşi echipa trebuia să se reunească la începutul acestei săptămâni, data reluării antrenamentelor a fost amânată pentru 15 iulie, mai precis cu exact două săptămâni înainte de primul joc oficial din Liga a II-a.

redactor: Marius Ţuca
operator: Bogdan Vlădoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri