Sari la conținut

FOTBAL. Despărţire emoţionantă de Liga I

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru faptul că au fost alături de noi, nu numai astăzi, ci şi în celelalte jocuri. Acea iniţiativă a fost una foarte bună, Oţelul este o echipă de mare tradiţie în fotbalul românesc".

Alexandru Tudorie - jucător FC Oţelul: "Dedicăm această victorie publicului, care a fost extraordinar. Chiar în minutul 24, când au aplaudat un minut a fost poate cel mai emoţionant moment din viaţa mea".

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru că şi pe căldura asta au venit în număr foarte mare, au dat dovadă că iubesc echipa şi să nu-şi piardă speranţa. Vom face tot ce depinde de noi şi tot ce e posibil şi imposibil să mergem mai departe şi la anul pe vremea asta să fim din nou în Liga I".

Oţelul mai are de jucat un singur meci în acest sezon, în deplasare cu ASA Târgu Mureş, partidă în care doar gazdele mai au miză.

Mureşenii trebuie să învingă pentru a mai spera la cucerirea titlului în Liga I, însă au nevoie şi de un rezultat favorabil în meciul dintre CSMS Iaşi şi Steaua.

Ambele partide se joacă joi seară, de la ora 20:00, în direct la DigiSport.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Gelu Mormoloc