FOTBAL. Egal între Oţelul şi Dacia Unirea

Data publicării:
otelul1

În partea a doua a meciului cele două echipe s-au schimbat din temelii, iar cei care au marcat au fost gălăţenii. La doar 15 ani, puştiul minune al Galaţiului, Antonio Sefer, a înscris cu un şut sănătos din interiorul careului.

Antonio Sefer - jucător: "Este o zi foarte frumoasă pentru mine, specială, am debutat cu gol şi sunt mândru pentru asta. A fost un meci foarte greu. Noi suntem juniori aproape toţi. Ne-am acomodat şi am jucat bine."

Blănaru a ratat apoi ţinta cu un şut de la distanţă, iar Dumitru nu a reuşit să marcheze după o fază creată de Avram. La poarta cealaltă Iordache putea aduce victoria pentru Dacia Unirea Brăila, dar s-a opus portarul oaspeţilor. La partidă au asistat şi câţiva suporteri ai Oţelului, care au făcut deplasarea la Brăila cu trenul.

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Pentru noi contează că au venit suporterii, cel mai mult. Şi pentru jucători, mai ales pentru cei mici, care s-au bucurat că au avut suporteri şi că au venit să îi susţină."

Oficialii de la Dacia Unirea Brăila s-au declarat mulţumiţi doar pe jumătate de testul cu Oţelul.

Alin Pânzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "De jocul din prima repriză. În repriza a doua am schimbat garnitura şi se vede că ce avem under 19 nu se ridică la pretenţiile ligii a doua."

Marius Onofraş - jucător Dacia Unirea Brăila: "A fost un meci echilibrat. Cel puţin prima repriză a fost de partea noastră, a doua repriză s-a schimbat puţin pentru că au intrat mai mulţi copii. Fiecare antrenor încearcă să vadă cât mai mulţi tineri."

Oţelul şi Dacia Unirea Brăila se vor întâlni de cel puţin două ori în acest sezon. Cele două echipe sunt în aceeaşi serie a Ligii a II-a, care va începe la sfârşitul acestei luni.

reporter: Marius Ţuca
operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri