Sari la conținut

FOTBAL. Florin Cernat, cel mai bun jucător al etapei

Liga Profesionistă de Fotbal l-a declarat jucătorul etapei şi l-a inclus în echipa ideală a campionatului pentru această rundă.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Este unic în Liga I. Credeţi-mă, şi Sânmărtean a fost bun la Steaua, şi Teixeira la Petrolul, dar în momentul ăsta Florin Cernat a arătat că este, cred, ultimul, număr 10 din marii fotbalişti ai României".

Florin Marin - antrenor FC Oţelul: "Cernat sigur că în momentul când intră în posesia mingii este pericol pentru orice echipă".

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Eu încerc să joc cât mai bine fiecare meci şi să dau cât mai mult pe teren ca să fac ca echipa asta să joace în continuare în prima ligă".

Chiar şi adversarii Oţelului recunosc faptul că Florin Cernat este în continuare în jucător decisiv.

Gheorghe Hagi - antrenor Viitorul Constanţa: "Îl felicit, bravo lui, are plăcerea de a juca fotbal. E un jucător care - nu cred că e o noutate - e în formă, şi bravo lui că are plăcerea să joace fotbal".

Şefii clubului Oţelul susţin că Florin Cernat le-a promis că va rămâne la Galaţi şi în sezonul viitor dacă echipa nu va retrograda.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Gelu Mormoloc