FOTBAL. Florin Cernat, perfect pentru Naţională

Data publicării:
cernat1

Deşi a retrogradat cu Oţelul, Florin Cernat a demonstrat că este într-o formă de excepţie. El a reuşit şase goluri în actuala ediţie de campionat, fiind declarat în mai multe rânduri jucătorul etapei în Liga I.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Florin Cernat pot să confirm, pot să spun că este un jucător de valoare, cu sunt şi ceilalţi jucători, jucătorii stranieri, pe care am citit că i-a convocat. E un jucător de valoare, jucător de mare calitate. Asta rămâne la latitudinea lui Puiu Iordănescu".

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Da, la Naţională clar îl văd. Eu am spus şi din turul campionatului. Am spus că este jucătorul care poate ajuta echipa naţională. Şi cu experienţă, şi cu calităţile pe care le are. Dar acum, cum discutam, orice jucător joacă bine... hopa... hai la Steaua".

Florin Cernat nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său. Dorit de majoritatea cluburilor din România, căpitanul Oţelului spune că va lua o decizie după ce va reveni din vacanţă.

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Deocamdată nu ştiu, vine vacanţa şi mă duc acasă alături de familie. V-am zis, următorul transfer, următorul contract îl voi decide împreună cu familia pentru că am tot fost plecat, am stat departe de ei şi aş vrea la următorul să mergem împreună".

Florin Cernat a venit la Oţelul înainte de terminarea turului de campionat. El afost titular în toate meciurile Oţelului, reuşind să înscrie de şase ori.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri