FOTBAL. Încă un joc bun, încă un punct

Data publicării:
suporteri jucatori otelu

Oţelul a reuşit să scoată un punct de moral pe terenul uneia dintre candidatele la titlu.

Gazdele au ratat prima ocazie a meciului, prin Tamuz, care a trimis în bară din interiorul careului. La cealaltă poartă, Cernat a şutat puţin pe lângă poartă după un contraatac al Oţelului.

Portarul Hotoboc a fost îngerul păzitor al gălăţenilor în repriza a doua. El a respins şutul lui Ipsa după un corner, iar la faza imediat următoare a scos cu piciorul un gol ca şi făcut.

În minutul 59, Murgoci a ratat ocazia cea mai mare a gălăţenilor, şutând slab din interiorul careului. Hotoboc a mai salvat o dată Oţelul la lovitura de cap a lui Albin şi a avut noroc în ultimul minut, la şutul lui Astafei.

Dumitru Hotoboc - portarul FC Oţelul: "A fost un meci ca oricare altul, în care eu nu mi-am făcut decât datoria. Mă bucur că am putut să îmi ajut colegii să nu iau gol. Asta era treaba mea şi sunt bucuros că am reuşit să fac acest lucru".

Tibor Selymes - antrenor FC Oţelul: "Am declarat şi înainte de meci că Petrolul o să aibă meci greu. Din păcate, nu am avut prospeţimea pe care am avut-o acasă cu Pandurii. Dacă aveam prospeţime mai mare eu zic că vă puneam mai multe probleme. Şi aşa am ajuns de trei, patru ori, am avut trei, patru ocazii bune".

Ovidiu Burcă - manager sportiv FC Oţelul: "Pentru noi nu e surprinzător. Surprinzător poate pentru că e împotriva Petrolului. Probabil pentru mulţi oameni care nu ne-au urmărit şi ne-au cântat prohodul. Eu spun de ceva timp că echipa asta arată din ce în ce mai bine. Din fericire astăzi am luat un punct în faţa unei echipe foarte bune a campionatului românesc".

Pentru Oţelul Galaţi urmează un nou meci dificil în campionat, duminică, împotriva Astrei Giurgiu.

Reporter: Marius Ţuca

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri