Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Înfrângere care îngroapă Oţelul

Tudorie a primit apoi un cartonaş galben stupid pentru că nu a respectat distanţa regulamentară la o lovitură liberă. În minutul 29, acelaşi Tudorie a intrat periculos la portarul advers şi a fost eliminat. Până la pauză, rapidiştii îşi puteau dubla avantajul, dar Edu Oriol a tras în Hotoboc. Cea mai mare ocazie a Oţelului a venit în repriza a doua. Fundaşul Stelian Cucu a relut cu capul pe lângă poartă după un corner executat de Florin Cernat. Rapid a ratat o dublă ocazie în minutul 65, fază la care Hotoboc a respins de două ori. S-a făcut totuşi 2-0 cu cinci minute înainte de final. Daniel Niculae a înscris la colţul scurt după ce a scăpat singur cu Hotoboc.

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Din păcate am pierdut un meci azi şi trei puncte foarte importante pentru noi, dar e greu să joci în Giuleşti din minutul 20 în 10 oameni, cu un om în minus."

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Noi ce să spun, ne jucăm şansele până' la capăt. Vă daţi seama, supărare mare, sunt trist, ăsta e fotbalul şi mergem înainte, încercăm de acum încolo să câştigăm pentru că nouă asta ne-a lipsit până acum, victoria."

În etapa următoare, Oţelul va juca pe teren propriu cu CSU Craiova. Meciul se va disputa peste două săptămâni, campionatul fiind întrerupt pentru meciul naţionalei României.

Redactor: Marius Ţuca
www.digi24.ro