Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul a mai adus doi jucători. Portarul Valentin Bordea a fost mai mult rezervă la FC Braşov, iar mijlocaşul slovac Karol Karlik a fost titular în campionatul Cehiei

Portarul Valentin Bordea a evoluat în sezonul trecut la FC Braşov, însă nu a prins de multe ori postul de titular.

A jucat numai şase partide, în care a încasat opt goluri. Valentin Bordea a mai jucat în Liga I la Voinţa Sibiu, echipă cu care a retrogradat în 2012, şi în Liga a II-a, la FC Olt Slatina.

Mijlocaşul la închidere Karol Karlik are 28 de ani şi vine din prima ligă a Cehiei, de la Vysočina Jihlava. Aici a jucat din 2009, perioadă în care a strâns nu mai puţin de 118 meciuri şi a marcat de 14 ori.

A fost component al tuturor loturilor de juniori şi tineret ale Slovaciei, însă nu a îmbrăcat niciodată tricoul naţionalei mari.

Deşi este conştient că lotul Oţelului încă nu este la un nivel prea ridicat valoric, antrenorul Michael Weiss nu îşi face griji.

Michael Weiss - antrenor FC Oţelul: "Nu sunt aici ca să mă plâng, sunt aici ca să scot ce e mai bun din ceea ce avem la dispoziţie şi să găsesc soluţii pentru situaţia actuală".

Potrivit oficialilor clubului, lotul Oţelului va fi întregit după primul meci al sezonului, cel cu Ceahlăul, din Cupa Ligii.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare 

Editor web: Dana Costache