Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul a pierdut meciul cu Rapid Suceava

În minutul 27, gazdele au obţinut o lovitură de la 11 metri după un fault comis în propriul careu de Andrei Marius. Eduard Sandu a executat perfect şi l-a învins pe Nicuşor Grecu.

Gazdele puteau chiar să îşi dubleze avantajul până în pauză, dar jucătorii lui Bogdan Tudoreanu s-au jucat cu ocaziile. La pauză, scorul a fost 1-0 pentru suceveni.

În partea a doua a meciului s-a jucat încâlcit, cu multe greşeli de ambele părţi, jucătorii având deseori probleme cu starea gazonului. Gazdele au mai cerut un penalti la un presupus henţ în careu al aceluiaşi Marus.

Pe final, Oţelul a forţat egalarea, însă ocaziile mari de gol au lipsit.

Bogdan Tudoreanu - antrenor Rapid CFR Suceava: "Chiar dacă am făcut un joc nu prea bun, nu prea spectaculos, nici noi, nici ei, important e că rămân punctele. Am câştigat din nou trei puncte importante".

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "E supărător că echipa nu a jucat. Dacă juca echipa puteam să şi egalăm, puteam să câştigăm. Dar, am arătat cum am arătat azi, sper ca în meciul de sâmbătă să fie altfel".

În etapa a şasea, Oţelul va juca pe teren propriu cu una dintre revelaţiile acestui început de sezon.

Adversara gălăţenilor va fi Sport Club Bacău, echipă care este pe locul al doilea în clasament, cu 10 puncte şi s-a şi calificat în optimile de finală ale Cupei României.

Meciul se va juca sâmbătă, de la ora 11:00.

redactor: Marius Ţuca
operator: Daniel Bertea

Pe aceeași temă