Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul are probleme cu numărul seniorilor

Directorul sportiv Cristi Munteanu spune că regula Federaţiei se va aplica invers la Oţelul: echipa va juca obligatoriu cu doi seniori în teren.

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Antrenorul nostru, Daniel, are o mare problemă pentru că avem seniori puţini. Noi avem voie cu doi seniori".

Conducerea Oţelului mizează pe faptul că Galaţiul a fost mereu o pepinieră de fotbalişti importanţi în fotbalul românesc.

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Galaţiul tot timpul a furnizat jucători către fotbalul mare din România, ăsta este adevărul. Numai dacă ne uităm la Steaua Bucureşti, campioana României, câţi jucători născuţi şi crescuţi la Oţelul Galaţi sunt în curtea lor. Sunt în primul 11 al lor".

Tinerii jucători ai Oţelului sunt neînvinşi în cele patru meciuri amicale disputate în această vară. Ei au remizat, scor 1-1, atât cu Dacia Unirea Brăila, cât şi cu Gloria Buzău, echipe aflate în aceeaşi serie a Ligii a II-a.

De asemenea, Oţelul a învins formaţiile de Liga a III-a pe care le-a întâlnit în meciurile de pregătire: 1-0 cu Metalosport şi 3-1 cu Fotbal Club Panciu.

reporter: Marius Ţuca

operator: Ionuţ Mocanu