Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul este în prăpastie

Încă din prima repriză a jocului, oaspeţii au atacat poarta gălăţenilor, însă nu au reuşit să marcheze. Astfel, la pauză cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, 0 - 0. După pauză, oţelarii au avut prima ocazie pentru a deschide scorul prin Cernat, dar portarul oaspeţilor a apărat.

În minutul 57 al partidei, CSU Craiova a deschis scorul prin iordanianul Bawab, jucător care a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon.

Oţelul putea să evite înfrângerea în final, însă Bălgrădean a salvat în două rânduri, la şuturile lui Hamroun şi Cernat.

S-a terminat 1-0 pentru oaspeţi, iar fosta campioană a României îşi poate face de pe acum planurile pentru Liga a II-a.

Florin Marin, antrenor Oţelul Galaţi: „E un moment greu pentru noi, cu toate că am controlat jocul, am avut mai multe situaţii de a înscrie şi la 0 - 0 şi al 1 - 0. Bălgrădean a avut intervenţii fantastice şi consider că a fost omul meciului."

Cristi Munteanu, team manager Oţelul Galaţi: „Fotbalul te pedepseşte, următoarea fază îţi dă adversarul. Asta e, am avut trei ocazii clare în care nu am reuşit să marcăm, iar Craiova a avut o singură ocazie şi a dat gol."

După victoria împotriva Oţelului, Craiova s-a apropiat la un punct de echipa de pe locul trei, iar gălăţenii sunt tot mai aproape de retrogradare, după ce nu au mai câştigat niciun meci în ultimele nouă etape.

Reporter: Mihaela Brazdeş
Operator: Bogdan Cazacu