Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul încă mai caută jucători

La primul antrenament al Oţelului de la revenirea din cantonament au fost prezenţi şi noii jucători: Cristian Cristea, Vasile Gheorghe, Benjamin Onwuachi, Julius Davies şi Marcel Avdici.

De asemenea, a venit şi brazilianul Victor Juffo, dar el încă mai trebuie să îi convingă pe oficialii clubului că merită să semneze un contract cu Oţelul.

În plus, doi noi jucători au fost aduşi în probe: albanezul Edon Hassani şi Hristu Chiacu. Antrenorul Michael Weiss spune că mai aşteaptă încă o serie de jucători.

Michael Weiss - antrenor FC Oţelul: "Căutăm întruna jucători noi, împreună cu deparatamentul de scouting, încercăm să profităm de relaţiile pe care le avem şi sperăm ca săptămâna aceasta, dar şi săptămâna viitoare, până la primul meci din campionat, să avem un lot complet."

Dintre cei deja veniţi, la fel ca şi în cantonament, unul dintre cei mai activi la antrenament a fost atacantul Cristian Cristea.

Cristian Cristea - jucător FC Oţelul: "Într-adevăr, am avut un cantonament foarte bun, ne-am pregătit destul de bine, chiar dacă avem un lot nou şi mulţi jucători destul de tineri, sperăm să începem campionatul foarte bine."

Primul meci al Oţelului în noul sezon este sâmbătă, la Galaţi, de la ora 18:00, cu Ceahlăul în Cupa Ligii.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Dan Lare

Editor web: Dana Costache