Sari la conținut

FOTBAL. Oţelul merge la victorie cu Pandurii

Jucătorii gălăţeni îşi doresc o victorie pentru a pleca în vacanţă cu un moral bun.

Cristian Cristea, jucător FC Oţelul: "Noi trebuie să ne pregătim. Avem până vineri să ne pregătim, să ne antrenăm. Nu s-a terminat încă, mai avem o săptămână, care poate fi benefică şi pentru retur. Cum v-am zis, trebuie neapărat să mergem acolo cu gândul la victorie ca să ne ridicăm moralul şi să plecăm cât de cât mai ok acasă."

Pandurii Târgu Jiu s-a despărţit recent de antrenorul Petre Grigoraş, însă asta nu înseamnă că Oţelul va avea un avantaj în meciul din Cupa Ligii.

Iulian Popa, jucător FC Oţelul: "Pandurii, de-a lungul timpului, a jucat foarte bine cu domnul Grigoraş pe bancă. Nu ştiu ce se întâmplă şi la ei, probabil o stare generală a echipei, o apatie şi la ei. Noi încercăm să profităm de faptul că au rămas fără antrenor pentru că e un şoc care se produce mereu la echipă. Câteodată este benefic, câteodată nu te ajută deloc."

Pandurii Târgu Jiu - Oţelul Galaţi se joacă vineri, de la ora 20:00. Este a treia întâlnire din acest sezon între cele două echipe. În meciul din campionat Pandurii a învins cu 4-0, iar în Cupa României a fost 2-2 după 90 de minute, gorjenii obţinând calificarea în prelungiri.

Redactor: Marius Ţuca