FOTBAL. Oţelul nu se mai bate la promovare

Data publicării:
otelu antrenamente1

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Avem speranţă că anul acesta vom putea rămâne în Liga a II-a. De fapt, nici nu mă gândesc să nu rămânem în Liga a II-a şi să formăm o echipă şi un grup de jucători care la anul să ne permită să atacăm promovarea".

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Noi încercăm să facem o echipă competitivă şi să nu le fie uşor când o să joace cu noi".

Antrenorul de la Dacia Unirea Brăila, Alin Pânzaru, crede că favorita seriei întâi din Liga a II-a este Rapid Bucureşti.

Alin Pânzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Mă uit la Oţelul, echipă destul de tânără, probabil nu au nici ei fonduri pentru a aduce jucători cu experienţă, cu valoare, Ceahlăul întâmpină, la fel, destul de multe probleme... Rapidul am înţeles că au o campanie mai puternică de achiziţii şi cred că lupta se va duce între ei şi... văd Farul se mişcă pe piaţa transferurilor destul de binişor".

Viorel Ion - antrenor Gloria Buzău: "O să fie luptă şi la promovare, şi la retrogradare, că vor fi echilibrate jocurile".

Oţelul Galaţi şi Gloria Buzău vor începe în deplasare sozonul Ligii a II-a, în vreme ce Dacia Unirea Brăila va debuta pe teren propriu.

Meciurile din prima etapă se vor juca pe 29 august.

reporter: Marius Ţuca

operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri