FOTBAL. Oţelul nu va ieşi din insolvenţă în 2015

Data publicării:
antrenament otelul

Vlad Răpişcă - administrator special FC Oţelul: "Multe aşteptări am eu de la 2015. În primul rând, sper să ne rezolvăm problemele financiare, ăsta e un lucru foarte important. În al doilea rând, odată cu rezolvarea problemelor financiare, sper să ne rezolvăm şi problema în clasament şi să privim altfel sezonul 2015-2016".

Şefii Oţelului sunt de părere că Oţelul nu va ieşi din insolvenţă în 2015. Cu toate acestea, echipa se poate salva din punct de vedere sportiv.

Vlad Răpişcă - administrator special FC Oţelul: "Nu cred că o să ieşim din insolvenţă în 2015, dar nu asta este problema. Problema este că strategia privind insolvenţa este una, strategia privind menţinerea în Liga I e alta. Sunt două lucruri complet diferite".

Oţelul a intrat în insolvenţă în luna iulie a anului 2013 la solicitarea acţionarilor clubului, ca urmare a unui sechestru instituit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Decizia a fost una surprinzătoare, mai ales că în urmă cu trei ani, în conturile clubului intraseră aproape 20 de milioane de euro de pe urma participării în Liga Campionilor.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri