Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Oţelul se va prezenta la ultimele meciuri

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Avem onoare şi vom termina campionatul onorabil. Vom respecta competiţia şi consider că aşa este normal. Astfel de zvonuri care apar nu ştiu pe ce se bazează pentru că nu au nicio logică. Mai sunt trei etape. Noi vrem din astea trei etape să terminăm cât de cât cu fruntea sus".

Temerea cea mai mare a suporterilor şi a jucătorilor este, însă, legată de viitorul clubului după terminarea campionatului. Din ce în ce mai mulţi jucători încep să vorbească despre posibila desfiinţare a clubului.

Răzvan Grădinaru - jucător FC Oţelul: "Ne temem pentru că şi noi ştim asta, că sunt şanse minime ca echipa să continue în liga a doua, pentru că nimeni nu este lângă echipă, echipa trăieşte din drepturile TV şi noi suferim la fel ca toată lumea din club".

Dan Popescu - jucător FC Oţelul: "Au fost multe milioane, din păcate au dispărut, nu ştiu din ce cauză. La noi este foarte grea situaţia. Noi nu ne mai aşteptăm la nimic din momentul acesta".

Până la finalul campionatului, Oţelul mai are de jucat trei meciuri. Este vorba despre partidele cu Universitatea Cluj şi cu Ceahlăul Piatra Neamţ pe teren propriu şi, în deplasare, cu ASA Târgu Mureş.

Reporter: Marius Ţuca

Operator: Marian Munteanu