FOTBAL. Oţelul şi-a luat revanşa în faţa Brăilei

Data publicării:
meci otelul braila

Lideri după primele două etape, brăilenii au început mai bine partida şi au ratat prima ocazie prin Gabriel Iosofache.

Raphael Stănescu l-a pus apoi la încercare pe portarul gazdelor, Cristian Mitrea, dar acesta a respins cu pieptul.

În minutul 24, Alexandru Muscă a trimis un şut de la distanţă, însă Grecu a scos mingea de sub bară.

În repriza a doua, Raphael Stănescu a dat pe lângă minge la o ieşire greşită a portarului de la Dacia Unirea, iar Lucian Asanache a trimis cu capul pe lângă poartă dintr-o poziţie foarte bună.

Stănescu l-a imitat cinci minute mai târziu, fază care avea să anticipeze golul oaspeţilor. Ionuţ Miron a driblat doi adversari pe partea stângă a terenului, i-a pasat perfect lui Alexandru Istrate, care a înscris cu un şut pe sub portarul Mitrea.

Alexandru Istrate - jucător FC Oţelul: "Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez şi să îmi ajut echipa să câştigăm astăzi. Aveam nevoie de această victorie pentru că am venit după un eşec în Cupă tot cu această echipă şi am venit foarte motivaţi să ne luăm revanşa astăzi".

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Azi a jucat Istrate, au mai jucat şi alţi tineri. Ce pot să spun, îl felicit, îi doresc să continue".

Dacia Unirea putea totuşi scoate un egal sâmbătă. Cu zece minute înainte de final, Gabriel Niţă a centrat perfect de pe partea dreaptă, dar Stelian Nicoliţă a ratat incredibil cu poarta goală din doi metri.

Marius Onofraş putea egala cu cinci minute înainte de final, dar s-a opus spectaculos Nicuşor Grecu.

În ultimul minut, Raphael Stănescu a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene. S-a încheiat 0-1 pentru Oţelul, care a părăsit ultima poziţie a seriei întâi, în vreme ce Dacia Unirea a pierdut locul întâi în clasament.

Alin Pînzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Am dus mingea în faţa porţii. Dacă nu reuşim să înscriem... ce să facem: fotbalul se joacă pe goluri, nu pe statistică, nu pe posesie, nu pe ocazii. Rezultatul, se trage linie: punctele sunt la ei".

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Uşor, uşor, încep să contureze o echipă şi cu mai multă încredere eu zic că avem o echipă cu care să punem mari probleme tuturor echipelor cu care vom juca".

În etapa a patra, Oţelul va juca pe teren propriu cu Bucovina Pojorâta, în vreme ce Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare, cu ACS Berceni.

reporter: Marius Ţuca
operator: Bogdan Vlădoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri