FOTBAL. Oţelul vrea victoria pe terenul Astrei

Data publicării:
otelu antrenamente1-1

Gălăţenii au scos opt puncte în ultimele patru etape şi, chiar dacă mai au şanse infime de a se salva de la retrogradare, îşi doresc să urce cât mai mult în clasament în etapele rămase de disputat.

Miza ar fi posibile dispariţii ale unor echipe din Liga I, caz în care Oţelul ar putea rămâne în prima divizie chiar şi cu o clasare pe locurile retrogradabile.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Noi încercăm să obţinem maximum din fiecare joc, sperăm în continuare, cu toate că şansele noastre sunt minime şi vom face tot ceea ce depinde de noi să obţinem cele trei puncte".

Robert Tătar - jucător FC Oţelul: "Şanse sunt foarte mici. Chiar şi matematic: şanse de unu la sută, dar vom face tot posibilul să câştigăm meciurile care au mai rămas".

Antrenorul Florin Marin este conştient de faptul că Astra Giurgiu este un adversar foarte dificil, aflat în revenire de formă pe final de campionat.

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "Vin după două victorii pe care le-au obţinut în deplasare la Petrolul şi la Ceahlăul, au schimbat antrenorul... normal că este o motivaţie în plus pentru jucători".

Astra Giurgiu - Oţelul Galaţi se joacă astăzi, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Cazacu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri