FOTBAL. Prima victorie a lui Selymes la Oţelul

Data publicării:
otelu antrenamente1

Cristian Cristea a lovit bara tansversală la prima ocazie a meciului, în urma unui contraatac iniţiat de Florin Cernat. Tot Cristea putea să marcheze cu capul după centrarea lui Dan Popescu, dar portarul Calancea a scos de sub bară.

Repriza a doua a început cu ocazia lui Iulian Popa, care a trimis pe lângă poartă după un nou contraatac purtat de Cernat şi Cristea.

Golgheterul Oţelului era cât pe ce să dea golul campionatului în minutul 52, dar şutul său a lovit vinclul. S-a făcut, totuşi, 1-0 patru minute mai târziu. Cernat a driblat tot ce i-a ieşit în cale, i-a pasat lui Cristea, care nu l-a mai iertat pe Calancea.

Ultima ocazie a aparţinut tot Oţelului. Karlik a şutat din lovitură liberă, portarul Ceahlăului a respins în faţă, iar Cristian Cristea nu a reuşit să îl învingă din şase metri.

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "Pentru noi orice punct e binevenit... d'apoi trei... Ştiam că în seara asta o să avem un meci dificil, un meci greu, am reuşit să luăm trei puncte. A fost un meci de bătaie, în care au zic că am jucat mai bine ca Ceahlăul, i-am ţinut departe de poarta noastră, ne-am creat câteva situaţii... Chiar în prima repriză puteam să încheiem acest meci. Pentru mine e foarte important că nu am luat gol şi în sfârşit am dat un gol şi nu am luat gol".

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor, Florin Marin, a recunoscut superioritatea gălăţenilor.

Florin Marin - antrenorul Ceahlăul Piatra Neamţ: "Am făcut o partidă slabă, Oţelul ne-a fost superioară, au meritat victoria. Am fost pasivi în joc, nu am avut determinare, nu am avut agresivitate. Am avut probleme şi în organizare în defensivă. Puteam să mai primim şi alte goluri".

Oţelul va juca în etapa următoare tot în deplasare, sâmbătă, cu Universitatea Cluj.

Reporter: Marius Ţuca

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri