Sari la conținut

FOTBAL. Şefii Oţelului, optimişti după primul amical

Primul meci amical al verii, 1-1 cu mult mai experimentata Dacia Unirea Brăila, le dă speranţe şefilor clubului. Antrenorul Daniel Florea este conştient că echipa sa mai are mult de muncă pentru a fi între primele echipe din Liga a II-a.

Daniel Florea - antrenor FC Oţelul: "Aşteptările sunt mult mai mari de la noi, dar mai avem foarte mult de muncit. Sunt jucători tineri, care trebuie integraţi în echipă, cei mai maturi trebuie să îi accepte pe cei tineri şi atunci o să facem o echipă mult mai puternică şi mult mai competitivă."

Cristi Munteanu - director sportiv FC Oţelul: "Noi sperăm să creştem de la meci la meci. Într-adevăr este o perioadă grea, o perioadă de pregătire, de acumulări şi nu în ultimul rând trebuie să recunosc că plătim tribut lipsei de experienţă a jucătorilor. V-am zis, media de vârstă a jucătorilor este de 19 ani."

În schimb, adversarii din Liga a II-a cred că, în actuala formulă, Oţelul nu are nicio şansă să promoveze.

Alin Pânzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Oţelul spune că vrea să se bată la promovare. Are vreo şansă, aşa cum i-ai văzut astăzi? Niciodată. După prima repriză, ne batem noi cu şanse mai mari ca ei. Nu ştiu, e greu. Jocul oficial e cu totul altceva, amicalul e altă mâncare de peşte, nu ştiu. Eu sper să fie acolo în faţă, după noi, bineînţeles, şi să fie o luptă interesantă."

Oţelul şi Dacia Unirea Brăila au remizat în weekend în primul amical al verii. Miercuri, trupa lui Daniel Florea va juca a doua partidă de verificare, la Buzău, cu Gloria lui Viorel Ion.

reporter: Marius Ţuca
operator: Bogdan Cazacu