Sari la conținut

FOTBAL. Slobozia, gazdă primitoare pentru Oţelul

Conducătorii clubului din Slobozia au confirmat discuţiile cu cei de la Oţelul, însă au precizat că nu s-au făcut încă demersurile oficiale pentru închirierea arenei.

Ilie Lemnaru - director sportiv Unirea Slobozia: "Într-adevăr au fost discuţii cu domnii din conducere de la Oţelul Galaţi, mai precis cu domnul Burcă şi domnul Florin Marin. Au venit, am văzut împreună baza sportivă, am fost împreună la Primărie pentru a stabili despre ce este vorba, contractul, ce trebuie să îndeplinească ca să poată evolua la Slobozia. În principiu, toată lumea a fost de acord. Acum rămâne ca dânşii să se hotărască dacă vin sau nu la Slobozia".

Chiar şi iubitorii de fotbal din Slobozia îşi doresc ca Oţelul să joace în oraşul lor, cu atât mai mult cu cât echipa locală de ligă secundă s-a desfiinţat în urmă cu jumătate de an.

Ilie Lemnaru - director sportiv Unirea Slobozia: "Primirea echipei din Galaţi ca să vină la Slobozia să joace... toată lumea a fost de acord pentru că publicul din Slobozia este dornic de fotbal şi tot timpul a fost stadionul aproape plin la toate meciurile din Liga a II-a".

Oţelul a fost nevoită să caute o altă arenă pe care să joace în Liga a II-a după ce a fost evacuată de pe arena din Galaţi de proprietarul stadionului, ArcelorMittal.

reporter: Marius Ţuca, Tudorel Ene
operator: Florin Boboc