FOTBAL. Sorin Frunză, erou în prelungiri

Data publicării:
fotbal braila-1

În minutul 22, Onofraş a şutat puternic de la distanţă, dar portarul oaspeţilor a respins mingea în faţă.

Un minut mai târziu, brăilenii au cerut penaltz la o minge respinsă cu mâna de un fundaş de la Baloteşti.

În repriza a doua, Stelian Stancu a executat bine o lovitură liberă, portarul Cristian Mitrea s-a opus excelent, iar Băftoi a ratat cu poarta goală.

Dacia Unirea a avut pe final o ocazie bună, dar Niţă a centrat greşit după o pasă excelentă a lui Frunză.

Brăila a forţat în minutele de prelungire şi a obţinut o lovitură liberă periculoasă de la marginea careului. Sorin Frunză a executat perfect, iar mingea s-a oprit direct în vinclul celor de la CS Baloteşti.

Oaspeţii au contestat apoi vehement reuşita, oficialii oaspeţilor susţinând că minutele de prelungire ale partidei expiraseră deja.

Bogdan Pătraşcu - antrenor-jucător CS Baloteşti: "Nu e posibil să se dea cinci minute de prelungiri şi să ajungă pe ceas să aibă opt minute 30. E ceva inadmisibil. Asta e... nu ne ascundem, dar este păcat pentru o muncă de o săptămână, am lucrat, am depus atâta efort".

Alin Pînzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Când crezi până la capăt roadele se culeg şi în ultimul minut. Era de aşteptat să avem o prestaţie mai ştearsă pentru că am avut două zile în minut faţă de ei de odihnă şi am jucat contra unei echipe care se mobilizează, o echipă bună".

Sorin Frunză - jucător Dacia Unirea Brăila: "Nu eram aşa sigur să bat. Mai ales că am auzit un coleg de-al meu: „văd colţul scurt liber, mai bine dau eu" şi mă cam debusolase. Dar am zis că dacă am pus mâna pe minge... ce-o fi... o fi. Şi, mulţumim lui Dumnezeu, a intrat".

Alin Pînzaru - antrenor Dacia Unirea Brăila: "Trebuia să facă şi el ceva la echipa asta. E doar purtător de banderolă... Nu... execuţie frumoasă".

Cu cele trei puncte câştigate duminică, Dacia Unirea Brăila a revenit în fotoliul de lider al seriei întâi, cu două puncte mai mult decât SC Bacău şi cu trei peste Rapid Bucureşti, care are, totuşi, un meci mai puţin disputat.

reporter: Marius Ţuca
operator: Marian Munteanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri