Sari la conținut

FOTBAL. Ultimele noutăţi din cantonamentul Oţelului

Fundaşul dreapta Cornel Râpă a refuzat să se întoarcă la Oţelul.

În schimb, conducerea echipei insistă în continuare pentru Ionuţ Neagu. El ar putea fi al doilea jucător din echipa campioană în 2011 care se întoarce la Galaţi, după revenirea lui Cătălin Iorga.

În schimb, Silviu Ilie, un alt jucător care câştiga titlul în 2011, a părăsit echipa. Pus pe liber de actuala conducere a Oţelului, jucătorul de 26 de ani a semnat cu ASA Târgu Mureş un contract valabil până în vară.

Conducerea clubului aşteaptă în continuare un răspuns favorabil din partea lui Bănel Nicoliţă, care a promis că va veni la Galaţi dacă nu îşi va găsi săptămâna aceasta un angajament în străinătate.

Tibor Selymes - antrenorul FC Oţelul: "E un băiat care munceşte enorm şi e un băiat care dă sută la sută pe teren. Jucătorii ăştia tot timpul au loc în echipă. Şi, în plus, are valoarea pe care o are. A jucat atâta timp la Steaua, în Naţională, a jucat în Franţa, deci cu siguranţă că va creşte valoarea lotului".

Oţelul se află de duminică în cantonament la Poiana Braşov. Conducerea clubului speră să definitiveze lotul pentru retur până la sfârşitul săptămânii viitoare.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Bogdan Stănescu