Sari la conținut

FOTBAL. Un nou meci decisiv pentru Oţelul

Gaz Metan a luat patru puncte în meciurile cu Petrolul şi Astra Giurgiu.

Florin Marin - antrenor FC Oţelul: "Echipa care va da dovadă de stăpânire de sine, de echilibru, de consistenţă în joc, acea echipă va câştiga jocul. Important este rezultatul. Chiar dacă nu joci spectaculos, mai ales acum, spre sfârşit, când mai sunt puţine etape de disputat, rezultatul este cel mai important".

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Sper ca la Mediaş să avem în primul rând aceeaşi atitudine cum am avut în ultimele două meciuri, să ne dorim mai mult victoria ca cei de la Mediaş pentru că suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu".

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Întâlnim o echipă bună a Gazului, o echipă care, uite, a bătut la Astra Giurgiu în deplasare, o echipă care şi ea este disperată după puncte. Dar eu cred în forma băieţilor mei, cred în dorinţa lor de a menţine echipa în Liga I şi sper să venim cu trei puncte de acolo".

Oţelul este, în acest moment, pe ultimul loc în Liga I, cu 21 de puncte. Gălăţenii sunt la opt puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, ocupat în acest moment chiar de Gaz Metan Mediaş, care are 29 de puncte.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Luigi David