Sari la conținut

FOTBAL. Victorie de moral pe terenul Stelei

Steliştii au avut prima ocazie după doar patru minute, însă Ţucudean a trimis în bară.

Oţelul a lovit prima dată pe contraatac. Helder i-a pasat lui Cernat, care a intrat în careu, a vrut să îi retrimită lui Helder, iar Latovlevici a trimis în propria poartă.

Steliştii au cerut apoi penalty la duelul dintre Prepeliţă şi Dan Popescu, însă arbitrul nu a dictat nimic.

Chipciu a avut o ocazie mare pentru gazde în minutul 28, dar s-a opus Abraham. Un minut mai târziu, Iulian Popa putea marca de la marginea careului, însă a şutat pe lângă poarta gazdelor.

S-a făcut totuşi 2-0 pentru Oţelul în ultimul minut al primei reprize. Dan Popescu a centrat perfect, iar Hamroun a şutat imparabil din şase metri.

După pauză, Cernat putea închide meciul din lovitură liberă, dar şutul său a trecut puţin peste poarta lui Arlauskis. Gazdele au mai reclamat un penalti în minutul 65, însă arbitrul nu a văzut că Murgoci a atins mingea cu mâna.

Ţucudean a redus din diferenţă cu un sfert de oră înainte de final, dar Steaua nu a obţinut nici măcar un punct, deşi Rusescu a beneficiat de un penalti în prelungiri.

Florin Cernat - jucător FC Oţelul: "Am văzut mulţi care nu ne-au dat nicio şansă. E adevărat, am avut şansă, am avut noroc, dar în fotbal dacă nu ai noroc nu câştigi".

Florin Marin - antrenorul FC Oţelul: "O victorie foartre importantă pentru noi, în primul rând pentru moralul jucătorilor. Să învingi Steaua în deplasare nu cred că este uşor pentru nicio echipă din Liga I".

Cu victoria de duminică, Oţelul a ajuns la 18 puncte, însă este tot ultima în Liga I. Pentru a se salva de la retrogradare, Oţelul are nevoie de un parcurs fără greşeală până la finalul campionatului.

Redactor: Marius Ţuca