Sari la conținut

FUTSAL. Sărbătoare pentru sportivii de la United

Şefii de la United Galaţi consideră că 2014 a fost un an excelent, atât pentru echipa de futsal, cât şi pentru grupele de copii de la handbal.

Adina, jucătoare minihandbal: "De ce faci tu handbal? Pentru că îmi place. De ce îţi place handbalul? Mi s-a părut un sport foarte frumos."

Daria, jucătoare minihandbal: "Unde-i mai uşor? La şcoală sau la handbal? La handbal? De ce? La şcoală trebuie să înveţi, iar la handbal trebuie doar să pasezi."

Diana, jucătoare minihandbal: "Când ai venit prima dată îţi mai aminteşti cum a fost? A fost frumos, eram emoţionată, nu ştiam ce să fac, dar fetele m-au ajutat să mă integrez în grup."

Sanda Asandei, antrenoare handbal United Galaţi: "Pentru United înseamnă o sărbătoare a bucuriei. Copiii aşteaptă, după cum bine ştiţi cadourile după un an de muncă, să se bucure şi ei."

Toader Ştefu, preşedintele clubului United Galaţi: "Am demonstrat că suntem o familie unită. Chiar dacă este o familie mică este o familie cu suflet mare."

Echipa de futsal United Galaţi a încheiat anul 2014 pe locul al patrulea în Liga I, în vreme ce grupele de copii de la secţia de handbal au cucerit mai multe medalii la concursurile naţionale.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Liviu Hagiu