Galaţiul, recunoscut la nivel internaţional

Data publicării:
trofeu smart owl

Smart Owl este firma virtuală care a câştigat trofeul la Târgul Internaţional al Întreprinderilor Simulate. După succesul obţinut în ţară, gălăţenii au impresionat şi la Veneţia.

Bogdan Pană, manager general Smart Owl: "Trofeul l-am câştigat la secţiunea Look, Here I am! A fost un videoclip de prezentare a oraşului şi a ţării noastre. Am fost cred extraordinar de organizaţi, am avut un aspect profesionist, ne-am identificat cât am putut de mult cu bufniţa".

Fiecare membru al echipei a avut de îndeplinit un rol clar.

Mihai Gâţă, manager cercetare şi dezvoltare Smart Owl: "În primul rând am studiat competiţia, în mediul virtual, dar ulterior şi la târg. De asemenea, logourile am încercat să le facem să fie cât mai interesante şi cât mai colorate, cât mai reprezentantive pentru bussinesul pe care îl dezvoltăm".

Adrian Pavel, web developer Smart Owl: "Noi ne-am diferenţiat prin faptul că am fost singura firmă din Veneţia care am avut, care am activat în acest domeniu cu produse online. Şi eu m-am ocupat efectiv de crearea site-ului".

La Veneţia, pentru prima dată persoanele fizice, din afara târgului, au putut face achiziţii prin intermediul cardurilor de credit.

Aurora Aurelia Diaconu, contabil Smart Owl: "Au participat la târg şi au reuşit să achiziţioneze produsele oferite de noi şi de firmele concurente, fără a fi neapărat firme participante în acest proiect".

Tinerii au pus în practică ce au studiat până acum pe băncile facultăţii.

Claudia Elena Lungu, consultant juridic Smart Owl: "M-am lovit de anumite situaţii care au depăşit cunoaşterea mea şi asta m-a făcut să caut ajutorul profesorilor mei. Şi nici contracte nu am mai întocmit până acum şi asta a fost o noutate pentru mine".

Iar pentru alţii, experienţa a deschis noi uşi în dezvoltarea carierei. Ei fac acum practică în cadrul firmei de IT care a susţinut întreaga echipă pe toată perioada proiectului.

Sorela Leica, manager financiar Smart Owl: "Ca urmare a activităţii mele din S.O am obţinut un stagiu de practică la o firmă parteneră nouă, care ne-a ajutat extrem de mult, pe parcursul întregului proiect şi care urmare, în ziua de astăzi sunt voluntar în firma respectică".

Totul a făcut parte dintr-un proiect european care doreşte să le dezvolte studenţilor competenţele antreprenoriale. La proiect sunt partenere opt universităţi din ţară, iar valoarea totală a lui depăşeşte 17 milioane de lei.

Reporter: Georgiana Ciurea
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri